Demi Nijkamp wint 27e editie Miss Summer Verkiezing

  |   Nieuws

De twintigjarige Demi Nijkamp uit Dalen draagt een jaar lang de titel Miss Summer. Zij werd zondagmiddag tijdens de 27e editie van de Miss Summer Verkiezing in Dalen gekroond tot winnares. Demi Nijkamp vertegenwoordigde de Gezamenlijke horeca Dalen. ‘Wat kijk jij ondeugend uit. Een tikje sexy. Een mooie glimlach en een prachtige houding. Het was een lust om je te zien vandaag’, sprak juryvoorzitter Marian Heine vandaag over winnares Demi.
 
Het evenement beleefde zondag een prachtige editie. Het weer was goed, de terrassen zaten vol en de missen genoten volop. De jury had er deze editie een zware taak aan om een winnaar te kiezen. De uitslag was dan ook een zogenoemde ‘çlose call’. Toch wist Demi de jury te overtuigen. ‘Ik heb zo’n mooie dag gehad vandaag. Kom maar op met die winnaar, het is goed zo’, dacht ze bij zichzelf tijdens de bekendmaking. Toen ze haar naam hoorde drong het niet eens meteen door. ‘Wacht eens, dat is mijn naam!’, besefte ze plotseling, toen de winnende miss definitief bekend werd gemaakt.
 
De deelnemers van 2018 waren Meike Meppelink voor Hoveniersbedrijf Curatio, Sanne Adolfs voor Woonwijkcentrum Selkersgoorn, Marissa Dekker voor Stal Vreedenburgh, Martine Westenbrink voor JenS Security, Esmee Duinkerken voor Sportcentrum Dalen, Floor Dijkema voor Dimmendaal Mannenmode en Nextdoor, Demi Nijkamp voor de Gezamenlijke horeca en Nicole Renkema voor DMH Technology. De jury bestond uit Marian Heine, René Becker, Nicole Boer-Holsheimer en Miss Summer 2017 Julia Kisjes.
 
Foto: Jacques Louwes