En de nieuwe presentatrice van de Miss Summer is…

  |   Nieuws

Tot onze grote spijt nam onze, zeer geliefde, presentator Tijmen Venhorst vorig jaar afscheid van de presentatie van de Miss Summer Verkiezing. We wisten toen nog niet wie in zijn voetsporen zou treden, maar dat het een flinke klus zou worden om Tijmen te evenaren, dat moge duidelijk zijn.
 
Daler wortels, het liefst.
Lef, charme en talent, ook graag.
Bekend van televisie misschien?
 
We hebben haar gevonden in de vorm van Francis Beukeveld. Sommige mensen zullen haar kennen van de Miss Summer Verkiezing, editie 2014. Vorig jaar was ze namelijk al betrokken bij ons prachtige evenement, als juryvoorzitter. Een rol die ze uitstekend op zich nam.
 
Anderen zullen haar kennen van haar deelname in 2004. Ze deed toen mee aan de Miss Summer Verkiezing, voor de Gezamenlijke Horeca en won de titel ‘Miss Summer 2004’.
 
Misschien komt ze zelfs bekend voor van televisie. Francis is inmiddels uitgegroeid tot een gewaardeerd presentatrice, actrice en internationaal model. Na een succesvol tv-seizoen van ‘Mijn Lichaam, Mijn Zorg’, presenteert ze nu het programma ‘Body, Mind & Care’ bij RTL 4.
 
Ze draagt de Miss Summer Verkiezing, waar haar carrière ooit begon, nog steeds een warm hart toe en heeft erg veel zin in om 16 augustus als presentatrice op het podium te staan.  Met een flinke dosis enthousiasme heeft ze de meiden inmiddels warm gedraaid voor de Miss Summer Verkiezing 2015. Francis, we wensen je veel succes!