Informatie deelname

Meedoen aan de Miss Summer?

Bedrijven
Voor bedrijven is de Miss Summer Verkiezing een fantastische gelegenheid om het bedrijf in heel Zuid-Oost Drenthe op de kaart te krijgen. En door het gebruik van sociale media is dat bereik zelfs nog verder. Ben je dus op zoek naar een unieke en uitgebreide marketingcampagne met veel exposure voor je bedrijf?
Deelname aan de Miss Summer geeft je dit! Bovendien blijven de kosten, door vele professionele vrijwilligers, laag.

Bedrijven kunnen zich gedurende het hele jaar aanmelden als potentiele deelnemer door een mail te sturen naar: misssummerdalen@gmail.com. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.

Missen

Ben jij 18 jaar of ouder en woonachtig in Dalen of omgeving? Dan is de Miss Summer Verkiezing een uitdaging die je niet aan je voorbij wilt laten gaan! Als deelnemende miss presenteer je jezelf en je bedrijf tijdens de Miss Summer Verkiezing op het podium in de Hoofdstraat in Dalen. De winnende miss zal, een jaar lang, Dalen vertegenwoordigen tijdens verschillende evenementen.

Inschrijving betekent, dat je op de hoogte bent van onderstaande voorwaarden:

• Deelname is voor meiden die 18 jaar of ouder zijn of die 18 jaar worden in het jaar van deelname. In uitzonderlijke situaties kan de Commissie Bedrijven Miss Summer Dalen hiervan afwijken.
• Inschrijven betekent niet automatisch deelname aan de Bedrijven Miss Summer Verkiezing Dalen.
• Het geniet de voorkeur als je een woon/werkrelatie hebt in Dalen en nog niet eerder hebt meegedaan aan een Miss Verkiezing.
• Je bent bereid om als winnares van de Bedrijven Miss Summer Dalen, geheel vrijblijvend, je medewerking te verlenen en aanwezig te zijn tijdens evenementen en overige PR-momenten gedurende jouw Miss Summer jaar. (Vanaf je benoeming als Miss Summer t/m de Bedrijven Miss Summer Verkiezing het jaar daarop volgend).

Klik hier voor het inschrijfformulier.