Informatie evenement

 

De Bedrijven Miss Summer Verkiezing is al ruim 25 jaar een begrip in Zuid-Oost Drenthe. Het sfeervolle zomerse evenement wordt jaarlijks gehouden in de Hoofdstraat in Dalen en staat garant voor duizenden bezoekers, volle terrassen en groots spektakel.

 

Voor bedrijven is de Miss Summer Verkiezing een fantastische gelegenheid om het bedrijf in heel Zuid-Oost Drenthe op de kaart te krijgen. En door het gebruik van sociale media is dat bereik zelfs nog verder. Ben je dus op zoek naar een unieke en uitgebreide marketingcampagne voor je bedrijf? Deelname aan de Miss Summer biedt je veel exposure voor je bedrijf. Bovendien blijven de kosten, door vele professionele vrijwilligers laag.

 

Tijdens de drie rondes van de Miss Summer Verkiezing worden acht bedrijven vertegenwoordigd door acht missen op een lange catwalk (> 40 meter) in de Hoofdstraat van Dalen. Een deskundige jury beoordeelt de dames op hun opkomst, presentatie van zichzelf en het bedrijf en de gesprekken met de professionele presentator/presentatrice.

 

Opkomst- en Bedrijvenronde

Aan de eerste ronde, de bedrijvenronde, gaat een spectaculaire opkomst vooraf. De invulling van deze ronde is vrij in te vullen door de deelnemende bedrijven en hun miss, waardoor het bedrijf alles kan laten zien wat het in huis heeft. Tijdens de bedrijvenronde worden gesponsorde kleding en accessoires gepresenteerd in samenwerking met danseressen van Dansstudio In2Dance.

 

Gezamenlijke vrijetijd- en bad ronde

De tweede ronde is een gezamenlijke ronde, waarbij de missen kleding tonen van de betreffende sponsor van dat jaar.

 

Galaronde

De derde en tevens laatste ronde van de Bedrijven Miss Summer Verkiezing is de veelbesproken galaronde, waar de missen nog één keer kunnen stralen.

Nieuwsgierig geworden?
Neem gerust contact met ons op:
misssummerdalen@gmail.com