Julia Kisjes wint titel Miss Summer 2017

  |   Nieuws

De eerste editie van de Miss Summer Verkiezing na het zilveren jubileumjaar zit erop. De 18-jarige Julia Kisjes uit Dalen won de titel Miss Summer 2017 voor de Ondernemersvereniging Dalen.
 
DALEN- De kersverse Miss Summer reageerde verrast en emotioneel toen haar naam werd geroepen tijdens de bekendmaking. “Ik dacht als eerst: ‘Wie, ik?’ Ik had het totaal niet verwacht. Ik was er namelijk van overtuigd dat iemand anders zou winnen. Het is nog heel onwerkelijk.” Julia Kisjes neemt het stokje over van Chantal Scholten, die er tijdens het zilveren jubileumjaar met de titel vandoor ging voor het bedrijf W.R. Scholten. Dit jaar was Scholten aanwezig als jurylid, naast juryvoorzitter Marian Heine -eigenaresse Chacoco in Emmen-, Richard Broekhuijzen –fotograaf en modelscout- en José Reinholtd -directeur van de Stichting Toeristisch Recreatief Coevorden.
 
“We vonden je zelfverzekerd en volwassen overkomen. Je straalde power uit”, zo omschreef juryvoorzitter Marian Heine de nieuwe Miss Summer van Dalen. Bovendien ervoer de jury de galaronde als een sprookje. “We vonden het ook fantastisch dat je je eigen galanummer hebt ingezongen.” Kisjes mag haar woonplaats het komende jaar vertegenwoordigen tijdens diverse evenementen, waaronder de Albert Eisingloop, die volgend weekend plaats zal vinden. Daarnaast won zij een fotoshoot door Power Image en een betaalde opdracht van Star*L Models.
 
De Miss Summer Verkiezing is een verkiezing waarbij acht missen acht lokale bedrijven vertegenwoordigen en is al jarenlang een begrip in Dalen en omgeving. De miss die zichzelf en haar bedrijf als beste match profileert gaat ervandoor met de titel Miss Summer. Julia Kisjes en de Ondernemersvereniging Dalen namen het samen op tegen Michelle Hoeijenbosch (McDaddy), Myrthe Bosch (Bakkerij Kalkdijk), Nikki Gubler (Gezamenlijke Horeca), Lisanne Dekker (JH Production), Julia Kiers (Totaalinstallateur Jansen en Meppelink), Farzana Omidpanah (Twins Beautycenter) en Romy Greupink (GS-Sportmassage). De presentatie was dit jaar in handen van Wouter Koops.
 
Niet alleen de presentaties van missen en bedrijven, maar ook de vele spectaculaire dansacts en choreografie van Dansstudio In2Dance spelen ieder jaar een grote rol tijdens de opening, bedrijvenronde, de gezamenlijke ronde en de galaronde. De muzikale omlijsting tijdens de pauze werd dit jaar verzorgd door Duo Sonic en ook goochelaars Laurens Weigand en Bert Wijnholds wisten het publiek goed te vermaken.