Little- en Senior Miss Verkiezing een groot succes

  |   Nieuws

littleoefenen4
Acht senior missen en achttien little missen konden woensdag 20 april tijdens de Little- en Senior Miss Summer Verkiezing in de Selkersgoorn rekenen op veel belangstelling. Niet alleen in de Selkersgoorn zat het vol publiek, maar ook thuis keken mensen massaal mee via de livestream op Facebook. Een ware beproeving voor de zenuwen, die volop aanwezig waren bij zowel de jongedames, als de senioren.De senior missen liepen over de catwalk aan de arm van Miss Summer gastheer Joris Lentz. Dit waren: Mw. Dijkstra, Mw. Meijering-Lucas, Mw. Wilpshaar-de Jong, Mw. Venema-Hoekman, Mw. Kip-Lufting, Mw. Meppelink-Derks, Mw. Venema-Dijksterhuis en Mw. Naber-Boesjes.

senior6

Een enkeling greep onderweg haar kans en waagde zelfs een dansje. Presentatrice Ans Hoiting-Kip maakte een gezellig praatje met ze. Op verzoek zongen ze staande het Daler Volkslied. De senioren werden per ronde afgewisseld door een drietal little missen, die zichzelf ook uitstekend wisten te presenteren. Op 13 april studeerden ze een dans in, tijdens de oefenmiddag onder leiding van Angelique Dekker. Uiteraard werd deze dans ook tijdens deze avond tot uitvoering gebracht. Er werd zichtbaar genoten door alle deelnemers en het publiek.

De jury bestond uit Odette Wesseling (Miss Summer 2015), Lisa Dijkstra (Miss Summer 2014) en ‘Linda de Mol’ (Marja Westenbrink- van Beveren). Zij hadden de lastige taak om een keuze te maken uit alle missen die voorbij kwamen.

Senior4

De winnaressen zullen een taak vervullen tijdens de zilveren jubileumeditie van de Miss Summer Verkiezing op 28 augustus. Alle senior missen zijn hiervoor uitgenodigd. Van de Little Missen zullen we Yvette Lubbers, Sara Schipper, Sanne Vrieling, Liselotte Kortman, Fréderieke Segeren, Lieke Welink, Lynn Cremer, Demi Lahuis en Guusje Brouwer terug zien op 28 augustus.

Senior1

De commissie Miss Summer is erg dankbaar voor de geweldige samenwerking met de Selkersgoorn, waardoor we jong en oud met elkaar konden verbinden. Graag willen wij bedanken: Deliwijn voor de Rock ’n Rolle wijn, Bloembinderij Bert Lubberman voor de boeketten en de sjerpen, choreografe Angelique Dekker in samenwerking met Dansstudio In2Dance, de deelnemende little en senior missen, alle vrijwilligers, jurylid Odette Wesseling, jurylid Lisa Dijkstra, gastheer Joris Lentz, geluidsman Pim Hoiting en Esselien de Groot voor de foto.

senior5