Louisa Olie gekroond tot Miss Summer 2019

  |   Nieuws

DALEN- De 20-jarige Louisa Olie uit Stieltjeskanaal heeft zondagmiddag de titel Miss Summer 2019 in de wacht gesleept. Zij vertegenwoordigde JODYS Beauty&Visagie tijdens de jaarlijkse Miss Summer Verkiezing in hartje Dalen.
 
‘Je bent naturel en een prachtig mooie en krachtige persoonlijkheid’, klonk het lovende commentaar van juryvoorzitter Marian Heine. Louisa Olie mag Dalen het komende jaar Dalen vertegenwoordigen tijdens diverse evenementen, waaronder de Albert Eisingloop. Daarnaast won zij een fotoshoot door Power Image en een ballonvaart door Gommer Ballonvaarten.
 
De 28e Miss Summer Verkiezing gaat de boeken in als een zonovergoten editie met volle terrassen. De jury bestond dit jaar uit Marian Heine –eigenaresse modezaak Lacavelli in Emmen-, Machteld van der Werf –directeur van het Atlas Theater-, DJ Joep Verhaar en Miss Summer 2018 Demi Nijkamp. Nieuw dit jaar, was dat de catwalk begon vanuit de Daler Dorpskerk. De verkiezing bestond uit een bedrijvenronde, een gezamenlijke badronde waar badkleding werd getoond van Center Parcs Fashion Store, een gezamenlijke vrijetijdsronde waarbij de missen kleding droegen van Flair Fashion Klazienaveen en ook was er deze editie een feestelijke Lacavelli-ronde, waarbij prachtige avondkleding van modezaak Lacavelli uit Emmen werd getoond.
 
Het thema van de Miss Summer Verkiezing 2019 was ‘tijdloos’. Dit kwam terug in een openingsfilm, in de kleding, in de muziek en in de choreografie (Dansstudio In2Dance). In de pauze werd het publiek door DJ Joruss en een aantal gast-DJ’s getrakteerd op een muzikale flashback naar het Pearl Village Festival, welke vorige maand plaatsvond in Dalen.
 
De Miss Summer Verkiezing is een verkiezing waarbij acht missen acht lokale bedrijven vertegenwoordigen en is al jarenlang een begrip in Dalen en omgeving. De miss die zichzelf en haar bedrijf als beste match profileert gaat ervandoor met de titel Miss Summer. De deelnemers van de Miss Summer Verkiezing 2019 waren Nienke Meppelink voor Welkoop Coevorden, Nieuw-Amsterdam en Emmen, Iris Dubbink voor Kappers Anno Nu, Manon Janssen voor Horeca Dalen, Louisa Olie voor JODYS Beauty&Visagie, Elles Renting voor Vancouver Vastgoed, Floor Swierts voor Kentfort Financiële Diensten, Yentel van Rijt voor Opgeruimd jezelf zijn en Lois Vroling voor Nagel Company. De presentatie was voor de derde keer op rij in handen van Wouter Koops.