Teambuilding 2017

  |   Geen categorie

Het kan ook nooit normaal, zo ervaarden wij weer eens tijdens de teambuilding van de Miss Summer Verkiezing. Bij de Spinde stapten missen, gastheren en organisatoren op de fiets, om reeds in de Daoler Tuun tot afstappen gemaand te worden door twee dames op leeftijd, die een kansje wilden wagen om gekroond te worden tot Senior Miss Summer 2017 en daarbij wel wat hulp konden gebruiken. Het was aan onze kersverse nieuwe gastheer Alexander om de dames te begeleiden tijdens de eerste schreden over het fictieve podium.

 

Vervolgens was het aan de missen om te laten zien wat ze in huis hebben. Dit bleek niet alleen een mooie verschijning, maar ook nog eens een heleboel karakter. Van waterestafette tot rollatorrace bleek dat zij niet voor één gat te vangen waren. Bloedfanatiek werd er gestreden en in het heetst van de strijd ging er zelfs nog één te water. Maar daar werd gelukkig niet moeilijk over gedaan en uiteindelijk bracht het fanatisme de groep juist nader tot elkander, zoals het een ware teambuilding betaamt.

Toch bleek bovenstaande nog maar een bescheiden warming-up voor wat men nog te wachten stond. De tocht werd voortgezet richting Center Parcs De Huttenheugte, alwaar het personeel ons al stond op te wachten voor een stevig potje lasergamen. Vorig jaar bleek dit alle ingrediënten te bevatten voor een geslaagde teambuilding en ook dit jaar was het weer een groot sportief succes.

Een nagel verliezen was geen issue, maar het spel daarentegen? Nee, dat was geen optie! Michelle wist binnen no-time de vlag van de tegenpartij te veroveren en toonde zich daarmee een ware lefgozer. Lisanne pakte het slim aan en wist heel wat levens te veroveren vanuit een zeer verdekte opstelling. Farzana maakte de meeste voltreffers, Alexander maakte een sprong waar menig ander een stunt-double voor had ingehuurd, maar toch was het uiteindelijk gastheer Johnny die de overwinning pakte. Hopelijk is ie op 3 september op het podium weer zo galant als we hem kennen!

Center Parcs De Huttenheugte, bedankt voor het wederom perfect faciliteren van onze teambuilding en een speciaal bedankje voor Marja en Annelie, voor hun ongekend geloofwaardige optreden als Senior Miss Summer. Én onze dank aan woonzorgcentrum Selkersgoorn voor het lenen van de rollators en wandelstok!