Teambuilding lasergamen

  |   Nieuws

Niets stoomt acht jongedames meer klaar voor de Miss Summer Verkiezing dan een gezellige, maar bloedfanatieke teambuilding. In het hart van Dalen verzamelden missen, gastheren en organisatie op de fiets. Er hing meteen een goede sfeer, want niemand wist wat er stond te gebeuren, maar iedereen had er zin in.

 

Teambuilding1
Onderweg troffen we de dames Ikea en Gertrud die zich zojuist met tent en al hadden gesetteld in de Daoler Tuun. Zij wisten met een hoop bombarie en een discutabel Duits/Zweeds accent het ijs –en een paar flippers- te breken met een hilarische verkleedestafette. De kop was eraf en we stapten weer op de fiets richting Center Parcs De Huttenheugte.

IMG_3420

 

Bij aankomst was al vrij snel duidelijk wat ons te wachten stond, namelijk lasergamen in de bossen van Center Parcs De Huttenheugte. Hoewel er twee teams werden gemaakt was het door ieders idiote schuilnaam vrijwel onmogelijk om te achterhalen wie de vriend en wie de vijand was. Bovendien ging het vlag veroveren ook niet helemaal volgens de regels, maar er werd gelachen en genoten en daar ging het tenslotte om.
Teambuilding3

Nog één potje dan, maar nu ieder voor zich. Zou er één van de missen winnen? Of misschien toch iemand van de organisatie? Een gastheer wellicht? Het was choreografe Angelique die als laatste -ongeslagen- van het slagveld af kwam lopen. De eerste strijd is geleverd, maar er zal de komende tijd nog veel meer overwonnen worden!
Center Parcs De Huttenheugte, bedankt voor het sponsoren van deze superleuke teambuildingsactiviteit, we hebben ontzettend genoten!

Teambuilding2