We zijn weer van start!

  |   Nieuws

 
Bij de organisatie van de Miss Summer Verkiezing houden we wel van verrassingen. Zo had ik onlangs de auto vol nieuwsgierige missen, die zich keurig aan de dresscode ‘80’s’ hadden gehouden. “Waar gaan we dan naartoe?” Ik glimlach in mijn achteruitkijkspiegel. Ik weet het oprecht niet, dus ik kan ook niets verklappen, maar dat weten zij niet. Gauw kijk ik weer voor me, want we konden nog weleens verdwalen als ik mijn voorganger uit het oog verlies.

 

“Maar wat gaan we dan precies doen?” De vragen blijven komen, zoals ieder jaar. “Laat het lekker op je af komen”, is mijn advies. Vooral omdat ik daartoe zelf ook genoodzaakt ben. We slaan op een rotonde af richting het centrum van Coevorden. “Gaan we het centrum in? Maar mensen mogen toch niet zien dat we meedoen aan de Miss Summer? Kijk hoe we eruit zien”, klinkt het op de achterbank. Ik verzeker ze ervan dat ze volledig incognito zijn in hun 80’s outfit en hoop dat we inderdaad niet het centrum in hoeven, waar het koopavond is.
 
Even later stappen we met zijn allen binnen bij Dansstudio In2dance en begint er weer een lampje te branden. Oh ja, Helga en Judith zaten ook in het complot! Er staat een dans in het teken van de dresscode op het programma. Supergaaf, hilarisch (Denk aan Flashdance) en alvast een kleine verademing als duidelijk wordt dat dans aanleren ook dit jaar geen probleem zal worden. Ieder op zijn eigen tempo uiteraard, maar deze meiden kunnen wel een uitdaging aan!
 
De teambuilding is een succes en op de terugweg heb ik de auto vol uitzinnige missen, die er heel veel zin in hebben. Zodra we Dalen weer binnen rijden blijkt er toch nog een vraag te zijn. “Euh…is het erg als mijn beste vriendin weet dat ik meedoe aan de Miss Summer?” Ik hoef geen antwoord te geven, want dat doet een andere miss al. “Oh, de mijne ook. Ze zag dat ik appjes kreeg in de ‘Miss Summer’ groep. Toen kon ik het niet meer ontkennen.” Er volgt een discussie over hoe lastig en soms irritant het is dat iedereen wil weten wie er mee doen.
 
Uit hun toon maak ik op dat ze toch stiekem best genieten van hun geheimpje. Niets vervelend of irritant, maar juist een groot compliment aan het evenement. Na bijna 30 jaar is de Miss Summer Verkiezing nog steeds springlevend. We hopen ook dit jaar weer te verrassen. Laat het dus maar weer lekker op jullie af komen. Dan laten wij de missen nog heel eventjes genieten van hun geheimpje.
 
(Maar wel onze Facebookpagina of website in de gaten houden hoor, want met het bekendmaken van de deelnemende bedrijven zijn we al gestart en de missen zullen er gauw op volgen!)